lauantai 15. joulukuuta 2012

9. Lucia

Tarkoitus ei ollut kirjoittaa vielä uutta jupinaa, joten ajattelin laittaa tällaisen "välipalan", tähän kun kerran siltä tuntuu.

Olin tänään kaupungilla uudessa, hienossa kauppakeskuksessa, jolle on annettu nimi Stella. Siellä esiintyi tämän vuoden uusi Mikkelin Lucia-neito, joka on entisen "oman" kouluni, Päämajakoulun kasvatti, nykyään jo muualla vaikuttava Jenni Tiusanen.

Mukanaan hänellä oli airueita, jotka lauloivat mukana ja heistäkin ainakin osan muistin olleen koulumme oppilaita. Lucia-neito tuli näiden airueittensa kanssa laulaen torin toiselta puolelta olevasta kaupungintalosta kauppakeskukseen, jossa he muun muassa lauloivat ja laulattivat meitä muitakin. Lopuksi he menivät saattueena takaisin kaupungintalolle, josta lähtivät vielä vanhainkoteihin esiintymään ja tuomaa iloa ja valoa vanhuksille.

Lucia-neidon oma laulu kauppakeskuksessa oli koskettava ja herkkä. Sen haluan nyt tässä teillekin tarjota joulua odotellessa.

Jos halua tutustua tuohon Luciaan eli pyhää Lucia Syrakusalaiseen tarkemmin, sen voit tehdä kirjoittamastani artikkelista, joka löytyy Ortodoksi.netin sivuilta:

-> Lucia Syrakusalainen.

Mutta tässä teille tuo kaunis ja koskettava Jennin esittämä laulu. Kuuntele sen sanat
(jos alla olevassa kuvassa ei näy nuota, klikkaa sitä hiirellä):HAP
happy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ystävällinen ja kommentoi mieluiten omalla nimelläsi,
jos sinulla sellainen on.